"Een kompas voor ieder kruispunt in je leven."

Over mij

Al mijn hele leven ben ik zoekende geweest naar waar ik nu echt blij van werd. Ik hopte van de ene baan naar de andere en haalde nergens écht lang voldoening of plezier uit. Steeds was ik weer op zoek naar waar anderen het toch altijd maar over hadden: flow en passie. Na een bore-out door verveling in mijn werk kwam ik terecht in een wat uitdagendere functie; HR adviseur. Hier werd ik al een stuk blijer van! Vooral de ontwikkeling van medewerkers, hen coachend verder helpen, brengt mij veel voldoening. Tot ik onverwachts toch weer voelde dat ik over mijn eigen grenzen heen ging. En toen vond ik het genoeg en moest er iets wezenlijks anders gaan gebeuren. Zoals Einstein zei: "We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them." Dus het was klaar met steeds in hetzelfde cirkeltje rondgaan; ik ging op zoek naar een goede coach op het gebied van mijn hoogsensitiviteit en vervolgens werd ik op het pad gebracht van de kerntalentenanalyse. Ik deed zelf een analyse en wat daar uit kwam vond ik verbluffend! Zelden heb ik me zo herkend, erkend en gezien gevoeld als toen ik de terugkoppeling kreeg. Ik snapte meteen hoe het kwam dat ik vast liep; ik kon de meeste van mijn eigen sterke kerntalenten niet kwijt. 

Deze bewustwording maakte dat ik heel graag zelf kerntalentenanalist wil worden. Want ik gun iedereen een goede analyse! Ik krijg er ontzettend veel voldoening van als ik anderen verder kan helpen in hun leven. Bovendien kan ik hierdoor mijn analytische vaardigheden kwijt, mijn sterke kerntalent 'Structuur en tactiek' én ik zet mijn creativiteit in door te bouwen aan het verder brengen van deze prachtige methode. 

Kortom; het is me een waar genoegen jou een levenslang geldige analyse te brengen waardoor ook jij bewuste keuzes kunt maken als je op een kruispunt komt. 

Linda Verhoef 


Heb ik je interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Wil je eerst graag een kennismakingsgesprek? Of wil je een afspraak maken voor een kerntalentenanalyse? Je kunt mij bereiken op het telefoonnummer en e-mailadres hiernaast. Ook vind je daar mijn Instagram en LinkedIn profiel.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

De analyses vinden plaats bij De Andere Praktijk in IJsselstein.