"Een kompas voor ieder kruispunt in je leven."

Dit zeggen anderen:

“Het gaat mij helpen in formeel en informeel contact met anderen.”

Chris: “Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de kerntalentenanalyse die Linda kan afnemen. Na twee hele leuke en leerzame sessies heb ik nu meer inzicht in mijn persoonlijke kerntalenten en wat voor rollen en functies mij kunnen passen. Het gaat mij denk ik mooi helpen in formeel en informeel contact met anderen. Wat mij betreft een absolute aanrader om bij Linda aan te kloppen voor een analyse van je kerntalenten. Ze is heel toegankelijk en fijn in het contact.”

-Chris van Oosten, mei 2024 via Google reviews-


Marieke: “Bedankt voor het verslag en de prettige gesprekken Linda! De analyse gaat me ongetwijfeld helpen om keuzes te maken mbt werk en ook privé.”

-Marieke S. mei 2024-


“Zeker aan te bevelen!”

Jos: “De kerntalentenanalyse die Linda heeft opgesteld, geeft mij veel nieuwe inzichten. Ik weet nu beter wat mij energie geeft en wat me juist leeg trekt. Ook heeft het mij een aantal waardevolle aanknopingspunten opgeleverd in mijn zoektocht naar meer voldoening in mijn werk. Zeker aan te bevelen, dus!”

-Jos van Rekum, april 2024 via Google reviews-


“Een positieve ervaring en erg inzichtelijk!”

Edith: “Ik heb bij Linda een kerntalentenanalyse gedaan nadat ik hierover had gehoord in een podcast en nieuwsgierig was geworden. Het interview door Linda was prettig, ze weet een sfeer te scheppen waarbij je je snel op je gemak voelt.

De terugkoppeling van mijn kerntalenten vond ik erg interessant en verassend. Linda geeft een duidelijke uitleg. Het uitgebreide verslag zal ik er zeker regelmatig bij pakken om te ‘toetsen’ aan mijn situatie. Heel nuttig!

-Edith van den Hooven, maart 2024 via Google reviews-


“Mijn kompas is weer gekalibreerd!”

Nienke: “Na een periode van veelal 'doen wat er gedaan moet worden' was ik vergeten wat ik nu eigenlijk zelf leuk vind en wil. Mijn kompas leek als het ware stuk. De kerntalentenanalyse door Linda gaf daarin uitkomst!
De eerste sessie was vooral herinneringen ophalen van wat je vroeger allemaal leuk vond. De sessie daarna gaf inzicht in mijn kerntalenten en daarmee ook richting om keuzes te maken die duurzaam bij mij passen.
Mijn kompas was weer gekalibreerd! En dat op basis van een gesprek over je vroegere hobby's - ik vind het nog steeds verbluffend.
Linda, veel dank voor je kundige aanpak, warme ontvangst, humor en leuke gesprekken!

-Nienke Bekking, maart 2024-


“De gesprekken waren leuk en open met voldoende ruimte voor vragen daar waar ik meer over wilde weten. Hier kan ik echt mee verder.”

Maarten: “Toen ik hoorde van een collega over een kerntalenten analyse die ze gedaan had bij Linda, dacht ik in eerste instantie dat dat voor mij niet nodig zou zijn. Ik weet wel waar ik blij van word en wat energie kost dacht ik. En ik had ook geen trek in ‘gegraaf in het verleden”.
Maar omdat er in mijn werk wat zaken gaan veranderen heb ik het toch gedaan. En dat was een hele goede keuze! Erg mooi dat aan de hand van allerlei vragen vele leuke herinneringen weer boven komen. De uitkomsten waren geen hele grote verrassing, maar maken wel het zelfbeeld compleet. Vooral het inzicht dat je bepaalde dingen misschien wel kunt maar dat het altijd energievreters zullen blijven was verhelderend. En dat het slim is om te kijken of je je meeste kerntalenten in je werk kwijt kunt. Maar dat het ook invloed heeft op wat je doet naast je werk en waarom je bepaalde dingen doet of liever laat. En wat heb ik veel talenten om maar eens wat onbescheiden te zijn.
De gesprekken waren leuk en open met voldoende ruimte voor vragen daar waar ik meer over wilde weten. Hier kan ik echt mee verder.”

-Maarten Munneke, januari 2024 via Google reviews-


“Wat een super ervaring om inzicht te krijgen in je kerntalenten!”

Jorina: “Ik werd door een collega getipt over haar goede ervaringen met Linda en de kerntalentenanalyse. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan en ben er enorm enthousiast over. De gesprekken met Linda waren prettig, open en duidelijk. De uitkomst van de analyse is volledig herkenbaar. Het geeft me enerzijds bevestiging van de keuzes die ik heb gemaakt, anderzijds geeft het handvatten voor de toekomst. Ik zat met een aantal vragen waar ik voor mezelf geen helderheid over kon krijgen. Met deze analyse viel alles op z’n plek. Het geeft inzicht in waar je energie van krijgt en waar juist niet. Mooie inzichten en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt, zowel in je werk als privé.”

-Jorina Vergeer, januari 2024 via Google reviews-


“Het mysterie achter de vragen zorgt voor een natuurlijke reactie, waardoor de resultaten heel authentiek voelen.”

Barbera: “Linda, Dank voor de kerntalentenanalyse en de waardevolle inzichten. Het mysterie achter de vragen zorgt voor een natuurlijke reactie, waardoor de resultaten heel authentiek voelen. Je hebt niet het idee dat je de uitkomst kan beïnvloeden. Dit heeft mijn begrip van mezelf vergroot en motiveert me om zowel persoonlijk als professioneel verder te groeien. Bedankt voor je professionele begeleiding en expertise!”

-Barbera Struis, november 2023 via Google reviews-


“Voor een specifieke vraag of een dieper kijkje in je blauwdruk”

Koen: “Aan de hand van deze methode weet Linda met haar kennis, enthousiasme en niet-oordelende houding je een prachtige spiegel voor te houden. Ze ademt de materie bijna, zonder dat ze het contact verliest met wie ze tegenover zich heeft. Of je nou een specifieke vraag hebt of meer algemeen geïnteresseerd bent in een dieper kijkje in je blauwdruk, ik kan je een traject bij Linda van harte aanbevelen! ❤️”

-Koen Rijks, oktober 2023 via Google reviews-


"Je 'krijgt' je natuurlijke talenten gewoon voorgeschoteld, zonder dat ergens enig waardeoordeel aan hangt!"

Claudia: "Wat een bijzondere dag was de dag dat Linda mijn kerntalenten aan mij voorlegde, na het invullen van een vragenlijst en een daaropvolgend diepte-interview. Wow! Ook als je niet met een specifiek vraagstuk worstelt, kun je een kerntalentenanalyse laten doen. En de uitkomst verraste mij zeker. Het mooie vond ik dat het voelt als een cadeautje; je 'krijgt' je natuurlijke talenten gewoon voorgeschoteld, zonder dat ergens enig waardeoordeel aan hangt. En wat blijkt? Je bent super getalenteerd! Inhoudelijk gingen de vragen over wat ik als kind geweldig vond om te doen, en dat werd door Linda vakkundig doorvertaald naar een serie talenten waarvan ik dacht: 'Jeetje! Wat kan ik eigenlijk veel...' Ik begrijp mezelf weer een stuk beter, wat ook weer helpt in mijn dagelijkse werk. Linda pakt het hele proces zorgvuldig aan en vraagt door met heel veel warmte en aandacht voor haar cliënt. En daarbij heeft ze vooral het nodige enthousiasme voor de methode. Die combi is wat mij betreft goud waard! Ik kan het iedereen aanraden om eens op deze manier (door Linda!) naar zichzelf te (laten) kijken."

-Claudia van der Ende, oktober 2023 via Google reviews-


"Het was een leerzame en nuttige ervaring!"

Nieneke: "Fijne gesprekken gehad met Linda en vervolgens een kerntalenten analyse ontvangen die verrassend goed past. Linda luistert en stelt de juiste verdiepende vragen. Het was een leerzame en nuttige ervaring. Ik weet nu welke kerntalenten sterk aanwezig zijn bij mij en hoe ik ze kan inzetten in werk en privé. Ik kan een analyse bij Linda alleen maar aanraden!"

-Nieneke van Erk, september 2023 via Google reviews


"Door middel van de kerntalentenanalyse wilde ik achterhalen wie ik ten diepste ben en waar ik energie van krijg."

Juliët: "Al jaren ben ik bezig met een zoektocht wat qua werk bij me past. Ondanks dat ik nu al een aantal jaren bij een werkgever werk die me heel goed bevalt, kreeg ik toch last van lichamelijke klachten door stress. En begon de zoektocht weer opnieuw. Door middel van de kerntalentenanalyse wilde ik achterhalen wie ik ten diepste ben en waar ik energie van krijg. Zodat ik op deze manier goed onderbouwde keuzes kan maken voor wat betreft m'n loopbaan, maar ook privé, om zo hopelijk beter in balans te komen. De analyse heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. En het heeft voor een heel groot gedeelte verklaard waarom ik tegen bepaalde punten ben aangelopen in het verleden en dat geeft me een leidraad om in de toekomst keuzes te maken die bij me passen. Ik ben zeer tevreden."

-Juliët Grimberg, september 2023 via Google reviews-


"Het is fijn dat ik door kleine veranderingen en inzicht al direct nut en effect zie van de analyse."

Patricia: "Ik kan iedereen een kerntalentenanalyse aanraden, en ga dan naar Linda! Ze is vriendelijk, kundig, oprecht, zeer zorgvuldig en gedreven om een goede analyse voor je te maken. Ik ben heel positief over haar manier van werken, de methode en haar verslag, dat een heel compleet beeld geeft en veel inzicht."

-Patricia Leeuwis, juni 2023 via Google reviews-


“Nu ik de kerntalenten een poosje op me in heb laten dalen, beginnen de stukjes op zijn plek te vallen. Ik zie nu hoe het komt dat ik niet in verbinding met mezelf was.”

Anne: “Al jaren hopte ik van baan naar baan. Nergens voelde ik een echte click of een waardering. En vroeg me af “is dit het nu”. 

Ik leefde al lang in de “overlevingsmodus”, door conditionering van buitenaf, naar andermans wensen en verwachtingen. Stond niet meer in verbinding met mijn hart, ik leefde vanuit mijn hoofd. Dat gaf problemen, ik was uitgeput, down, onrustig en gestresst. Ik voelde wel dat er ‘iets’ niet klopte, maar ja ‘wat’?

Totdat ik in aanraking kwam met een kerntalentenanalyse. Samen met Linda heb ik een uitgebreide vragenlijst doorgenomen. Allemaal vragen wat ik als kind zijnde graag deed. Het was op sommige momenten best wel even pittig, om bij bepaalde momenten stil te staan.

De kerntalenten geven niet aan of ik deze vaardigheid of competentie ook echt al verworven heb. Wat ze wel aangeven is mijn werkelijke aard en potentieel en wat mij energie geeft als ik handel vanuit mijn authentieke zelf. Met deze analyse ga je terug naar je ‘kern’ als kind. Vanuit daar komt er een kernprofiel van je ‘eigen’ blauwdruk naar voren. Wat inzichtelijk maakt waar je kracht en je motivatie ligt. Ook wat je beter kunt vermijden of uit handen kunt geven. Werkzaamheden waarop je leegloopt en die je geen vervulling geven.

Na het invullen van de uitgebreide vragenlijst ging ik in gesprek met Linda. Ze heeft me vragen gesteld over mijn kindertijd en toen de toelichting gegeven op mijn 23 kerntalenten, verdeeld in mijn sterke, halve en kleine kerntalenten met vervolgens het diepte-interview. Mijn unieke persoonlijkheid, 100% maatwerk en volledig individueel! En dit was ook best wel even pittig om het voor me te zien en bewust erbij stil te staan.

Nu ik de kerntalenten een poosje op me in heb laten dalen, beginnen de stukjes op zijn plek te vallen. Ik zie nu hoe het komt dat ik niet in verbinding met mezelf was. Waardoor ik fysieke en emotionele klachten heb gekregen.

Ik heb het als fijn ervaren om meegenomen te worden door Linda in dit proces. Zowel haar aanpak, enthousiasme en haar liefdevolle coachkwaliteiten gaven mij de durf en moed om stap voor stap deze analyse aan te gaan. Linda heeft mij tools gegeven om te worden wie ik ben. Om positieve keuzes te maken in de toekomst en heeft me in mijn kracht gezet.”

-Anne, juni 2023-


“Ik ben mijn hele leven al bezig met ontdekken wie ik eigenlijk ben en wat ik leuk vind om te doen.”

Agnes: “Ik heb altijd veel dingen interessant gevonden en me snel gestort in nieuwe projecten en ideeën, om er vervolgens na een paar weken of maanden niks meer mee te doen, omdat het toch minder boeiend was dan ik dacht. Er lagen ogenschijnlijk continu ontwikkelpunten waar ik maar niet doorheen leek te komen. Wat een eyeopener was de constellatie van kerntalenten! Dankzij de frisse blik van Linda, haar geduld en wonderlijk vermogen om dingen in mijn levensloop weer terug te brengen naar mijn (combinaties van) kerntalenten, werd mij een hoop duidelijk en werd bovendien mijn intuïtie bevestigd. Ik heb veel tegen mezelf gevochten en ook dingen van mezelf gevraagd/verwacht die, zoals nu blijkt, helemaal niet bij me passen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit ben aangegaan. Linda, dankjewel voor dit mooie inzicht in mezelf!”

-Agnes Veltman-Boeijing, februari 2023 via Google reviews-


“Ik kan nu een krachtige motivatie oproepen en ik krijg er veel energie van!”

Evelien: “Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om mezelf beter te leren kennen zodat ik mijn leven op een beter passende manier kan vormgeven, zowel op werkgebied als privé. De kerntalentenanalyse die Linda voor mij heeft gedaan is daarbij een verfrissend en verrassend hulpmiddel gebleken.

Het probleem dat ik ervaar met andere methodes voor loopbaanbegeleiding of het opdoen van zelfkennis is dat daarbij vaak uitgegaan wordt van wat je al denkt te weten over jezelf in relatie tot waar je sterke kanten liggen en waar je energie van krijgt. Mijn ervaring is dat ik juist daar moeite mee heb. Keuzes die ik op basis van die kennis heb gemaakt zijn juist niet goed uitgevallen tot nu toe. Hierdoor weet ik vooral wat niet goed werkt, maar nog niet wat wel werkt. De kerntalenten methode maakt gebruik van een radicaal andere invalshoek, waarbij terug gekeken wordt op wat je als kind al graag deed. Daaruit wordt afgeleid waar jouw grootste potentie en energiegevers liggen. Ik denk dat daar de kracht in zit, omdat je als kind nog relatief weinig beïnvloed bent door verwachtingen van anderen en van jezelf die niet aansluiten bij jouw talenten.

Tijdens het onderzoek heb ik ervaren dat Linda alles heel zorgvuldig aanpakt. Ze neemt goed de tijd voor je, heeft een hele fijne positieve benadering en is een fijne gesprekspartner. Ook heeft ze duidelijk plezier in haar werk en is ze aanstekelijk in haar enthousiasme. Het is een intensief proces, maar Linda leidt je er op een prettige manier doorheen.

Het was heel interessant om te zien dat uit de kerntalentenanalyse een aantal concrete sterke kerntalenten naar voren komen die ik niet of nauwelijks benut, en juist een aantal kleine kerntalenten veelvuldig aangesproken heb in het verleden waarop ik problematisch leeg liep. Het is fijn om dat door middel van deze analyse duidelijk te kunnen benoemen en ook concretere stappen te kunnen bedenken om mijn sterke kerntalenten meer te benutten. 

Het enorm uitgebreide verslag bij de analyse is daarbij erg behulpzaam. Ik heb al gemerkt dat dit bewustzijn van sterke kerntalenten me heeft geïnspireerd om taken op een andere manier aan te pakken waardoor deze talenten meer aangesproken worden, met als gevolg dat ik ineens een krachtigere motivatie op kon roepen voor deze taken en ook duidelijk merkte dat ik er veel energie van kreeg!”

-Evelien, september 2022-


“Vooral mijn energiegevers en -vreters, gelinkt aan een bore-out en burn-out, waren erg herkenbaar voor mij en geven genoeg stof tot nadenken.”

Esther: “Nadat ik een aantal jaar geleden een burn-out heb gehad en merkte dat ik weer niet lekker in mijn vel zat, besloot ik dat er iets moest veranderen. Een vriendin wees mij op de kerntalentenanalyse en dat leek me wel een interessante methode.

Ik vind het bijzonder dat dingen die je deed in je kindertijd, nog zo bepalend zijn voor je huidige drijfveren en waar je energie van krijgt als je ouder bent.
De kerntalentenanalyse zelf bestaat uit verschillende onderdelen. Je begint met een online vragenlijst en daarna word je door Linda geïnterviewd. Ze legt e.e.a. rustig uit, stelt je op je gemak èn helpt je om ‘terug te gaan’ naar je kindertijd, zodat je vanuit die belevingswereld goed aan kunt geven wat je deed (of niet deed) en hoe leuk je dat vond.

De resultaten van de vragenlijst en het interview werden vervolgens in een mooi, overzichtelijk en uitgebreid rapport gezet, wat Linda ook met me heeft besproken. In het rapport kun je teruglezen wat je sterke kerntalenten zijn (net als je halve en kleine) en hoe je deze zo optimaal mogelijk kunt inzetten. Daarnaast wordt duidelijk aangegeven wat je energiegevers en -vreters zijn, gelinkt aan een bore-out en burn-out. Dit was erg herkenbaar voor mij en geeft genoeg stof tot nadenken.

Ik ben erg blij dat ik de kerntalentenanalyse bij Linda heb gedaan. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf en hoe het komt dat ik leegloop op bepaalde onderdelen van mijn werk waar ik wel goed in ben, maar die bij de kleine kerntalenten blijken te horen. Gelukkig heb ik nu meer dan genoeg aanknopingspunten voor het vinden van mijn droombaan door mijn sterke kerntalenten in te gaan zetten!”

-Esther, september 2022-


“Na de analyse vielen dingen op hun plek”

Corry: “Onlangs een kerntalentanalyse gedaan bij Linda, ik kreeg weinig tot geen energie uit mijn huidige werk en kon maar geen grip krijgen waarom … ik vond dit werk toch best leuk? Na de analyse vielen dingen op hun plek, wat voor mij echte energiegevers zijn, doe ik niet of nauwelijks nu. Na kundig advies van Linda, voor mij nu de mooie taak om hiermee aan de slag te gaan.”

-Corry, augustus 2022-


“Het vervelende stemmetje dat maar riep dat ik naar ‘anders’ en ‘meer’ moest streven is tot stilte gemaand en als vanzelf is het plezier weer volledig terug.”

Desirée: “Ik had wat moeite met de keuze loondienst, eigen bedrijf of een combinatie van beide. Mijn hoofd gaf aan dat ik moest streven naar volledig focus eigen bedrijf waardoor het plezier naar de achtergrond werd gedrukt.
Bij het maken van de afspraak met Linda voor een kerntalentenanalyse heb ik geen moment gedacht dat deze analyse in dit onderwerp inzicht zou geven.

Ik was meer gefocust op mijzelf en mijn talenten ontdekken maar naast het ontdekken van deze talenten gaf het direct inzicht in het concrete vraagstuk rondom mijn keuze loondienst of zelfstandig. De analyse gaf inzicht in waar ik goed in ben maar vooral in waar ik plezier uit haal. Linda heeft ongekend veel verstand van zaken rondom de kerntalenten wat zij combineert met inzicht in het leven maar ook haar intuïtie zet ze in. Hierdoor word je volledig meegenomen in de uitleg en je voelt je ontzettend gezien.

De analyse heeft veel helder voor mij gemaakt waardoor ik volledig achter mijn keuze voor een combinatie van loondienst en eigen bedrijf kan staan. Het vervelende stemmetje dat maar riep dat ik naar ‘anders’ en ‘meer’ moest streven is tot stilte gemaand en als vanzelf is het plezier weer volledig terug.”

-Desirée, mei 2022-