"Een kompas voor ieder kruispunt in je leven."

Kies jouw eigen analyse

Een kerntalentenanalyse is een kompas voor de rest van je leven. Het maakt inzichtelijk wat jou van nature drijft, waar je energie van krijgt én wat je liever aan anderen overlaat. Het geeft je richting in het maken van keuzes op het gebied van loopbaan, studie, re-integratie na burn-out of bore-out, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, het ontdekken van je potentieel of het beter begrijpen van persoonlijke relaties. 

Ik bied verschillende opties aan; een kerntalentenontdekking, een complete kerntalentenanalyse en een uitgebreide kerntalentenanalyse. 


Kerntalentenontdekking

Een kerntalentenontdekking bestaat uit een interview uit de kindertijd en het terugkoppelen en toelichten van de kerntalenten die je hebt. Alle 23 kerntalenten gaan we doornemen en geef ik je informatie over. Ook vertel ik je wat de combinaties van bepaalde kerntalenten betekenen. Want alle kerntalenten werken op elkaar in. Je krijgt een samenvatting mee van al jouw sterke, halve en kleine kerntalenten.Kerntalentenanalyse compleet

Een kerntalentenanalyse compleet bestaat uit een interview uit de kindertijd en het terugkoppelen en toelichten van de kerntalenten die je hebt. Alle 23 kerntalenten gaan we doornemen en geef ik je informatie over. Ook vertel ik je wat de combinaties van bepaalde kerntalenten betekenen. Want alle kerntalenten werken op elkaar in. Je ontvangt daarna een uitgebreid verslag; je eigen kompas die je leven lang geldig is. In het verslag staan al jouw sterke kerntalenten, je halve en je kleine kerntalenten. Ook kun je nog eens rustig nalezen wat bepaalde combinaties van kerntalenten betekenen, vind je verschillende grafieken én krijg je een kort advies over hoe je jouw kerntalenten in kunt zetten in bijvoorbeeld je werk of studiekeuze. 
Kerntalentenanalyse uitgebreid

Een uitgebreide kerntalentenanalyse bestaat uit het interview uit de kindertijd, de terugkoppeling van al jouw kerntalenten én je ontvangt een uitgebreid verslag dat als een kompas fungeert voor de rest van je leven. In het verslag staan al jouw sterke kerntalenten, je halve en je kleine kerntalenten. Ook kun je nog eens rustig nalezen wat bepaalde combinaties van kerntalenten betekenen, vind je verschillende grafieken én krijg je advies over hoe je jouw kerntalenten in kunt zetten in bijvoorbeeld je werk of studiekeuze. Daarnaast gaan we betekenis geven aan jouw kerntalentenconstellatie door middel van een diepte-interview over jouw levensloop of door middel van een adviesgesprek waarin jouw hulpvraag centraal staat. Hiermee kun jij meteen aan de slag met jouw kerntalenten in de praktijk.

 
 Tarieven zijn vrijgesteld van btw.